• Helpdesk met whatsapp
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug

4.416 reviews

12:55 De DNS storing is verholpen, onze site is weer volledig bereikbaar. De komende uren blijven wij de situatie monitoren.

Refurbished Mio Cyclo 215 HC Fietsnavigatie met kaarten van Europa

Refurbished Mio Cyclo 215 HC Fietsnavigatie met kaarten van Europa

€99,00 €249,95

Productomschrijving

Fiets de mooiste of meest uitdagende routes door heel Europa met de Mio Cyclo 215HC. Dankzij de meegeleverde hart-, snelheids- en cadanssensor houd jij jouw sportieve prestaties in de gaten en stel je doelen. Met de hartslagsensor bekijk je in welke hartslagzone je zit en schat je in hoelang je dit tempo volhoudt. De cadanssensor meet je pedaalslagen per minuut, zodat je zo hard mogelijk fietst met minimale inspanning. De waterdichte Mio fietsnavigatie werkt met standaard kaarten voor Europa of met waypoints. Hiermee geef je aan langs welke punten jij wil fietsen waarna de fietsnavigatie de beste route bepaalt. Met de surprise me functie laat je de fietsnavigatie een route bepalen aan de hand van je start- en eindpunt.

Refurbished. Hoe zit dat?
Een refurbished product is al eens gebruikt, maar volledig gereconditioneerd, op alle belangrijke punten gecontroleerd en uitvoerig getest. Dit houdt in dat een refurbished exemplaar net zo goed functioneert als een nieuw product en optisch in zeer goede conditie is. Stuk voor stuk zijn ze uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste updates. Ook wordt uw exemplaar opnieuw verpakt met alle gebruikelijke accessoires in een blanco witte verpakking. De garantie bedraagt dan ook gewoon 2 jaar. Aangezien refurbished producten geen adviesprijs hebben, is voor deze deal de oorspronkelijke adviesprijs van een nieuw exemplaar gebruikt.

Altijd duidelijkheid, waar u ook heen gaat
De Cyclo™ 215 HC heeft een intuïtieve interface en is gebruiksvriendelijk, zodat u in enkele minuten klaar bent om er met de fiets op uit te trekken.

Waterdicht, zodat u het overal mee naar toe kunt nemen
Het waterproof apparaat kunt u bij weer en wind met u meenemen.

U kunt nu nog verder rijden met fietsroutes en wegenkaarten
Volledige voorgeïnstalleerde fietskaarten van Europa

Door de reeds geïnstalleerde wegen- en fietskaarten kunt u er met de fiets op uit trekken zodra u uw Cyclo™ 215 HC uit het doosje hebt gehaald. Het apparaatje wordt geleverd met OpenStreetMaps, zodat u net zo snel op ontdekkingsreis kunt gaan als dat u zegt 'even mijn fiets pakken'.

Uw prestaties komen op de eerste plaats
Geïntegreerde ANT+ sensor

Monitor uw prestaties en volg uw gegevens met de ingebouwde ANT+ sensor, hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensor. Al uw ritstatistieken worden opgeslagen, zodat u kunt zien hoe ver u bent gekomen en doelen kunt stellen om uw fietsprestaties (nog) een niveau hoger te tillen.

Nog meer plezier met de Surprise Me™-functie
Gebruik de volgende keer dat u op de fiets springt de 'Surprise-Me'-functie van het apparaatje voor een beetje extra avontuur en plezier. U krijgt dan de keuze uit drie verschillende routes op basis van tijd of afstand, zodat u daarheen kunt fietsen en een nieuwe route kunt verkennen.

Instructies bij elke afslag zodat u uw bestemming eenvoudig kunt bereiken
Een heldere gids met een geluidssignaal dat elke instructie tijdens uw fietstocht aankondigt.

Lange levensduur: krachtige accu
Leg uw rit vast zonder u zorgen te maken over de accu. Werkt tot wel 10 uur lang.

Europa 38 kaart
Andorra, Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Groot Brittannië, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxenburg, Monaco, Malta, Nederland, Noorwegen, Portugal, Zweden, San Marino, Vaticaanstad, Bulgarije, Tsjechië, Kroatië, Estland, Griekeland, Hongarije, Litouwen, Letland, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Servië, Turkije, Oekraïne.

Standaard meegeleverd
• Mio Cyclo 215
• Stuursteun
• Hartslagmeter
• Snelheids- en Cadanssensor
• USB-kabel
• Handleiding

Los mee te bestellen

Mio Cyclo 200 series siliconen beschermhoes voor €14,95
Met deze perfect passende Mio Cyclo 200 series siliconen berschermhoes bescherm je je dure Mio fietsnavigatie. Het zachte en rubberachtige siliconen materiaal beschermt de Mio tegen krassen en kan de eerste klap opvangen, mocht de Mio per ongeluk een keer vallen. Wat we natuurlijk niet hopen… De Mio Cyclo siliconen beschermhoes is alleen geschikt voor de Mio Cyclo 200/205/210/215. 

Mio Performance Mount voor €29,95
Met de Mio Performance Mount Plus monteer jij je Mio Cyclo fietsnavigatie stevig op je stuur. De houder zorgt ervoor dat je tegelijkertijd op het display van je Mio kijkt en op de weg let. De Performance Mount Plus is eenvoudig te bevestigen en bovendien geschikt voor alle Mio Cyclo modellen.

Algemene voorwaarden van DealPatrol
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van DealPatrol van toepassing
• DealPatrol hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• U heeft 2 jaar garantie op dit product
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van DealPatrol
• Exclusief €6,95 verzendkosten
• Verzendkosten gelden voor verzending naar België en Nederland

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Vragen? Whatsapp ons

+31 (0)6 27304374 of scan de QR