• Helpdesk met whatsapp
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug

4.416 reviews

Set of 3 White Jasmin plants

Set of 3 White Jasmin plants

€22,95 €59,95

Productomschrijving

Set van 3 witte Toscaanse jasmijnplanten

Herkomst & productinformatie
Toscaanse jasmijn (Trachelospermum jasminoides), ook wel sterjasmijn genoemd, is een uitbundig bloeiende jasmijn met heerlijk geurende, witte bloemen. De Trachelospermum jasminoides is een populaire klimplant vanwege de geurige bloemen en het groenblijvende blad. De Toscaanse Jasmijn heeft donkergroene, glanzende bladeren die in de winter aan de plant blijven. De Jasmijn is een uitstekende klimmer en kan ook als bodembedekker worden gebruikt. Als de jasmijn geen verticale steun vindt, zal hij zich over de grond verspreiden en daar nieuwe wortels vormen. De jasmijn kan in de volle grond of in containers worden geplant. Door zijn snelle groei is hij perfect geschikt voor de teelt tegen schuren of schuttingen. Trachelospermum Jasminoides bloeit van april tot september en staat het liefst op een plekje in de volle zon. De winterhardheid is redelijk, de plant kan zonder problemen temperaturen tot -17C graden aan, maar het is wel belangrijk dat de planten worden beschermd. De koude oostenwind in de winter is funest voor groenblijvende planten, waaronder de Toscaanse jasmijn. De Toscaanse Jasmijn heeft een volledige hoogte van 4 meter en bereikt die in ongeveer 7 jaar.

Zorg
Toscaanse Jasmijn is een gemiddelde groeier, waardoor water geven en bemesten weinig nodig is. Het blad van leerachtige bladeren beschermt de planten tegen uitdroging. Water geven is dus alleen nodig als de grond echt uitdroogt. Staat de Star Jasmine in een pot, dan is in de groeiperiode (van april tot eind augustus) eenmaal per week balkonbemesting voor de planten goed. Bij het planten in de tuin is geen extra bemesting nodig. De Star Jasmine haalt eenvoudig de benodigde stoffen uit de bodem. Snoeien is alleen nodig om de plant in de juiste vorm te snijden; de plant moet niet te drastisch worden gesnoeid. Dit is het beste in het vroege voorjaar. De plant kan ook na de bloeiperiode (augustus/september) gesnoeid worden. Bij het snoeien kan er wat wit, melkachtig vocht uit de plant vrijkomen.

Planthoogte
De planten worden geleverd met een hoogte van 25-40 cm

De aflevering van uw planten
Na uw bestelling gaan de planten direct van de kweker naar ons distributiepunt. Daar wordt uw bestelling zorgvuldig in een speciaal daarvoor gemaakte doos verpakt en naar u toe verzonden. Hierbij letten we er tevens op dat ze niet een heel weekeinde in een warm busje of overslagpunt zitten. Dus op vrijdag zullen we geen bestellingen verzenden. Het kan dus gebeuren dat het de aflevering iets langer duurt maar dan weten we zeker dat uw plantjes kerngezond bij u aankomen!

Algemene voorwaarden van DealPatrol
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van DealPatrol van toepassing
• DealPatrol hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van DealPatrol
• Exclusief €6,95 verzendkosten
• Verzendkosten gelden voor België en Nederland

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Vragen? Whatsapp ons

+31 (0)6 27304374 of scan de QR